Bosch Car Service MenuBosch Car Service Nobel Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Doe de Vakantiecheck

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757
 
Sluiten

Geachte bezoeker,

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. Door een paar eenvoudige vragen te beantwoorden kunt u in 2 minuten uw mening geven, hiermee kunnen wij onze website voor u als bezoeker verbeteren. Uw antwoorden worden anoniem en beveiligd door ons opgeslagen.

Doe de Vakantiecheck

Vakantie is om van te genieten. Daarom moet u op uw auto kunnen rekenen. En dus gaat u naar Bosch Car Service voor een vakantiecontrole.

Een Vakantiecheck bij uw Bosch Car Service autobedrijf gaat om een vakkundige inspectie van de belangrijkste en voor uw veiligheid essentiële onderdelen van uw auto.

Voordeel is dat u voor zo’n check lang niet het bedrag betaalt dat u kwijt zou zijn aan een volledige controle. En voor het geval er iets te repareren valt, dan gebeurt dat zoals u van Bosch Car Service gewend bent: vakkundig en snel.

Prima zelf te checken:

  • verlichting
  • bandenspanning (ook van het reservewiel!)
  • oliepeil
  • ruitenwissers
  • ruitensproeiervloeistof

Nog niet helemaal gerust? Laat uw auto dan door Bosch Car Service controleren

Als u voor uw vakantie nog even langs een Bosch Car Service autobedrijf gaat, checken onze experts graag of bepaalde onderdelen binnenkort aan vervanging toe zijn. Denk bijvoorbeeld aan uw remmen, distributieriem of koppakking. Het is in dat geval beter om dat vooraf te regelen dan dat u tijdens uw vakantie pech krijgt. Zo gaat u heerlijk onbezorgd op vakantie!

Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757


Online afspraak maken

Geef uw mening