Bosch Car Service MenuBosch Car Service Nobel Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Nieuws

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757
 

Bosch Car Service verkozen tot 'Autobedrijf van het Jaar'

Tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven is Bosch Car Service Kleverlaan uit Limmen verkozen tot Autobedrijf van het Jaar.


Het is inmiddels de vierde keer dat de BOVAG deze wedstrijd organiseerde onder alle Onafhankelijke Autobedrijven. Een eerste stemronde van klanten van de autobedrijven heeft uiteindelijk 11 finalisten opgeleverd. Deze finalisten werden vervolgens door een vakjury bezocht die dit getal uiteindelijk tot 3 wist terug te brengen.

Tijdens de grote verkiezingsshow op het BOVAG Onhafankelijke Autobedrijven Jaarcongres van 5 oktober jongstleden werd de winnaar gekozen: Bosch Car Service Kleverlaan uit Limmen.

Bosch Car Service Kleverlaan neemt het stokje over van Bosch Car Service Gert Pater uit Barneveld, die vorig jaar de wedstrijd wist te winnen. Het is inmiddels de vierde keer op rij dat Bosch Car Service er met de prijs vandoor gaat!

Natuurlijk willen we langs deze weg Bosch Car Service Kleverlaan van harte feliciteren met het fantastische resultaat en het hele team heel veel plezier toewensen de komende periode.


Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757


Online afspraak maken

Geef uw mening