Bosch Car Service MenuBosch Car Service Nobel Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Nieuws

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757
 

Wordt uw Bosch Car Service ‘Autobedrijf van het Jaar’?

Voor de zesde keer organiseert BOVAG de verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar”. Tijdens vier van de vijf voorgaande jaren won een Bosch Car Service autobedrijf de prijs en natuurlijk hopen we dat we ook in 2012 in de prijzen vallen. Er zijn drie van onze autobedrijven doorgedrongen tot de laatste tien. Daar zijn we trots op!


Alle autobedrijven van Bosch Car Service zijn BOVAG lid en mogen dus meedoen aan deze verkiezing voor het beste onafhankelijke autobedrijf. Wij zijn erg trots op de goede resultaten van de afgelopen jaren. We hopen dan ook dat Autobedrijf Klopt uit Lunteren, Mooren Auto uit Roelofarendsveen en Autobedrijf Marco van Beek uit Steenwijkerwold de eer van Bosch Car Service hoog houden. Via deze weg willen we de autobedrijven feliciteren met hun plek in de halve finale en wensen we hen veel succes in de volgende ronde!

Daarnaast zijn er nog 3 Bosch Car Service autobedrijven die samen met 7 andere een eervolle vermelding hebben gekregen: Autobedrijf Sprenkels, Autobedrijf Jan Wals en Autobedrijf Wientjes. Jullie ook van harte gefeliciteerd!


Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757


Online afspraak maken

Geef uw mening