Bosch Car Service MenuBosch Car Service Nobel Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Nieuws

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757
 

Opnieuw Bosch Car Service “Autobedrijf van het Jaar”

Barneveld, 3 oktober 2012 – Bosch Car Service Marco van Beek uit Steenwijkerwold is zojuist verkozen tot Autobedrijf van het Jaar 2012-2013. Het bedrijf won in alle drie de categorieën: vakjury, mystery guest en publieksjury.


De trofee werd uitgereikt tijdens het congres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Den Bosch. Daarmee wint voor de vijfde keer een Bosch Car Service de wedstrijd die nu zes maal werd georganiseerd.

3.400 onafhankelijke autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG en konden meedingen naar de titel. De verkiezing wordt in grote mate door de consumenten bepaald. Zij kunnen stemmen op hun favoriete autobedrijf. Op basis van het aantal consumentenstemmen maakt de jury tien finalisten bekend. Deze krijgen bezoek van een onafhankelijke deskundige die de garagebedrijven beoordeelt op ondernemersvisie, deskundigheid, uitstraling, duurzaamheid en marketing. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald wie de drie eindfinalisten zijn. De uiteindelijke winnaar wordt door collega-autobedrijven gekozen.

Bosch Car Service Marco van Beek won in alle drie de categorieën: vakjury, mystery guest en de publieksjury. Het bedrijf telt momenteel 11 medewerkers. Eigenaar Marco van Beek is ontzettend blij met de overwinning. “Ons motto is: ‘Zeg tegen iedereen wat je doet en doe dan ook wat je zegt’. Dat wil zeggen dat wij transparant zijn, zowel naar onze klanten als medewerkers. We luisteren en zetten de klanten op de eerste plaats. Deze overwinning hebben we te danken aan het feit dat we onze werkplaats goed voor elkaar hebben en aan het netwerk van Bosch dat ons in staat stelt de perfecte diagnose te stellen.”

“Van de zes keer dat de wedstrijd is georganiseerd, werd al vijf keer een Bosch Car Service verkozen tot Autobedrijf van het Jaar. Ook onder de halve finalisten en eervolle vermeldingen binnen de BOVAG-wedstrijd duikt de naam Bosch Car Service vaak op. Dat is voor ons het bewijs dat de consument onze autobedrijven waardeert en dat we een goed concept bieden”, zegt Marieke Groeneveld, Concept Manager Automotive Aftermarket. “Bosch Car Service werkt jaar na jaar op een bijzonder klantvriendelijke en professionele manier. Kwaliteit is bij ons geen hol begrip. Dat tonen we met initiatieven als boschcarservice.tevreden.nl en onze mistery visits. We luisteren naar onze klanten en controleren en verbeteren de kwaliteit permanent. Blijkbaar valt dat ook de klanten op en weten zij ook extra’s zoals pechhulp of een eigen verzekering te waarderen”, aldus Marieke Groeneveld.


Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757


Online afspraak maken

Geef uw mening