Bosch Car Service MenuBosch Car Service Nobel Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Nieuws

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757
 

Finalespel “Rick’s Winter Garage” bij Bosch Car Service Versteegen

Mark de Krom is snelste bandenwisselaar en wint reis naar Lapland

Zoeterwoude – De spanning was zaterdag 23 november te snijden in de werkplaats van Bosch Car Service Auto’s Versteegen in Zoeterwoude. De finalisten van de wedstrijd “Rick’s Winter Garage” kwamen er een ultieme proef afleggen. Zij moesten zo snel mogelijk een auto van een set nieuwe winterbanden voorzien. De inzet was een reis naar Lapland.

De actie “Rick’s Winter Garage” liep van 11 tot en met 22 november op Radio Veronica. Luisteraars konden via een wedstrijd op de Radio Veronica-website meedingen naar één van de vijf finaleplaatsen. Het finalespel zou uiteindelijk bepalen wie naar Lapland mocht.

Spannende finale

In de werkplaats van Bosch Car Service Auto’s Versteegen stonden voor finalisten Mariëtte Boering (Purmerend)), Maaike Jeursen (Nieuw-Vennep), Marcel Jong (Krimpen aan den Ijssel), Annemarie Verhoeven (Meliskerke) en Mark de Krom (Kudelstaart) vijf auto’s en het nodige gereedschap klaar. Na de nodige uitleg en het startschot van Radio Veronica-presentator Wil Molenaar, gingen de finalisten vol goede moed en aangemoedigd door hun supporters aan de slag. Uiteindelijk bleek Mark de Kort uit Kudelstaart de beste en snelste bandenwisselaar. Hij won de reis naar Lapland en mag daar ook op een bevroren meer een slipcursus volgen.

“Met deze actie willen we ook de voordelen van winterbanden benadrukken. Winterbanden maken door hun betere grip op het wegdek in winterse omstandigheden een duidelijk verschil. Dat zal ook Mark, als hij op het bevroren meer moet remmen, aan den lijve ondervinden,” zegt Gert-Jan Versteegen van Bosch Car Service Auto’s Versteegen.

Winnaar Mark de Krom kijkt al uit naar deze winterse trip. Maar ook de andere finalisten gingen niet met lege handen naar huis. Zij kregen een waardebon van 250 euro bij een Bosch Car Service autobedrijf naar keuze.


Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757


Online afspraak maken

Geef uw mening