Bosch Car Service MenuBosch Car Service Nobel Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Nieuws

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757
 

Winnaar Tour de France-quiz geniet van VIP-bezoek aan Tour-etappe


Bosch Car Service, voor het derde jaar op rij Technisch Partner van de Tour de France, lanceerde voor de honderdste verjaardag van de Tour de France een interactieve online quiz. De wedstrijd bestond uit 11 etappes, waarbij voor elke etappe een aantal vragen beantwoord moest worden in drie categorieën: algemene meerkeuzevragen, ja/nee vragen en moeilijker vragen. Hans Verhaar uit Assendelft had op 10 juli om middernacht de meeste vragen van iedere etappe correct beantwoord en deed dat ook nog eens binnen de snelste tijd. Dus trakteerde Bosch Car Service, het grootste netwerk van onafhankelijke garagebedrijven, hem op een VIP-arrangement met helikoptervlucht tijdens een Tour-etappe. Hij mocht twee mensen meenemen, en koos voor George van der Geest uit De Meern en diens neef Mitchell van der Geest.

Hans Verhaar genoot met volle teugen van zijn VIP-programma. “Het was absoluut fantastisch. Ik heb in Nederland al wel eens bij een ploegleider in de auto gezeten tijdens een wedstrijd, maar ik werd nog nooit zo goed verzorgd als op deze dag van Bosch Car Service. Het absolute hoogtepunt was de helikoptervlucht, waarbij we 20 minuten lang het peloton volgden. Maar even bijzonder waren onze gidsen tijdens de rest van de rit: Laurent Brochard, wereldkampioen in 1997 en Arnaud Coyot, die in 2005 tiende werd in Parijs-Roubaix. Zij deelden heel wat leuke anekdotes. Het was echt een prachtige ervaring.”

Ook dit jaar rijden tijdens de Tour de France drie takelwagens van Bosch Car Service in de Tour-karavaan om waar nodig pech te verhelpen of technische bijstand te verlenen. In een dergelijk grote karavaan komen kleine pechgevallen zoals een lekke band of lege accu regelmatig voor. Ernstige pechgevallen worden afgesleept naar een Bosch Car Service autobedrijf in de buurt van het parcours van de Tour.

“We zijn erg onder de indruk van de prestaties van Hans Verhaar. De quizvragen waren moeilijk en de concurrentie zwaar. Hij won dan ook terecht dit VIP-arrangement”, zegt Marieke Groeneveld, Concept Manager Bosch Automotive Aftermarket.


Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757


Online afspraak maken

Geef uw mening