Bosch Car Service MenuBosch Car Service Nobel Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Nieuws

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757
 

Bosch Car Service Pechhulp: Mobiel in heel Europa

Barneveld, 19 mei 2010 - Wie met zijn auto op periodiek onderhoud gaat of een occasion koopt bij een Bosch Car Service garage, kan meteen een voordelige pechhulpverzekering afsluiten.


Bosch Car Service Pechhulp biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week professionele hulpverlening bij autopech. Thuis voor de deur, in Nederland en in heel Europa. Een geruststellend gevoel.

Betaalbaar en gemakkelijk

Wie veilig op weg wil, vertrouwt voor onderhoud, reparatie en aankoop van een tweedehandsauto al op de vakbekwaamheid en service van Bosch Car Service. Voortaan kunnen klanten in hun vertrouwde garage ook terecht voor het afsluiten van een pechhulpverzekering. Omdat Bosch Car Service onderhoud van topkwaliteit biedt, blijft de auto in optimale conditie en wordt Bosch Car Service Assistance aangeboden aan een betaalbare prijs.

De jaarlijkse premie voor Bosch Car Service Assistance bedraagt 49,95 EUR. Wie een bijkomende ongevaldekking wil, betaalt daar slechts 5 EUR extra voor. Ook is het mogelijk om een uitgebreide optie vervangend vervoer te kiezen, waardoor men in het buitenland langer van vervangend vervoer geniet en de vakantie zonder zorgen kan worden voortgezet.

Wie het Bosch Car Service Assistance alarmnummer belt, komt terecht op de serviceafdeling van Mondial Assistance, een wereldwijde speler waarmee Bosch Car Service al geruime tijd samenwerkt.

24 uur per dag, 7 dagen op 7

Of men nu pech heeft ergens in Europa of strandt voor de eigen deur, één telefoontje volstaat om Bosch Car Service Assistance in gang te zetten. Bosch Car Service Assistance komt zo snel mogelijk ter plaatse en gaat na of uw auto direct hersteld kan worden. Is herstelling niet mogelijk of indien de auto niet meer verkeersveilig is, dan wordt het voertuig naar de eigen of naar een Bosch Car Service in de buurt gesleept, afhankelijk van de locatie van de stranding. Indien noodzakelijk staat de eerste twee werkdagen ook een vervangwagen klaar.

Bosch Car Service Assistance voorziet, indien nodig, ook in de repatriëring van de auto, inzittenden en bagage in heel Europa, en de vergoeding van de verblijfkosten.

Ongevaldekking

Omdat een ongeluk vaak in een klein hoekje zit, raadt Bosch Car Service een bijkomende ongevaldekking aan. Voor slechts 5 EUR extra biedt Bosch Car Service Assistance ook bij een ongeval de nodige professionele hulp.

Aparte verzekering voor caravan of aanhangwagen

Wie met caravan, vouwwagen of bagagewagen op vakantie gaat, kan – samen met de uitbreiding vervangend vervoer – een aanhangwagendekking afsluiten. Deze voorziet in hulp bij pech met caravan of aanhangwagen. De caravan of aanhangwagen wordt naar een vakbekwaam hersteladres gesleept en indien nodig wordt voor een tijdelijk onderkomen gezorgd.

Bosch Car Service Assistance is vanaf mei 2010 verkrijgbaar in alle Belgische Bosch Car Service garages. Vraag ernaar voor u op vakantie vertrekt.


Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757


Online afspraak maken

Geef uw mening