Bosch Car Service MenuBosch Car Service Nobel Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Nieuws

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757
 

Bosch Car Service: “Dé Werkplaats van Nederland”

Bosch Car Service Autobedrijf Gert Mulder BV uit Brummen wint prestigieuze titel en is daarmee het eerste universele autobedrijf ooit dat deze titel op zijn naam krijgt. Een mooie kroon op het werk dat dagelijks geleverd wordt door het team van Gert Mulder.


Nadat Bosch Car Service in oktober 2008 het volledige podium bezette in de wedstrijd “mijn autobedrijf van het jaar”, heeft een Bosch Car Service bedrijf opnieuw een prestigieuze titel gewonnen. Autobedrijf Gert Mulder BV uit Brummen mag zich een jaar “Dé werkplaats van Nederland” noemen. De titel bekroont de best presterende werkplaats op het gebied van hygiëne, representativiteit, milieu en veiligheid.

Voor het team van Autobedrijf Gert Mulder is de titel een bekroning voor de inzet voor kwaliteit en service in de werkplaats. Zeven monteurs, 4 dames van de administratie, 1 receptioniste en 1 schoonmaker vormen het vaste team van Autobedrijf Gert Mulder. Daarnaast kan het team rekenen op de inzet van 17 vrijwilligers, die nu en dan bijspringen om auto’s af te halen of thuis te brengen of om wachtende klanten van een kopje koffie te voorzien.

Autobedrijf Gert Mulder nam al voor de derde keer deel aan de wedstrijd. Ook vorig jaar eindigde het Bosch Car Service-bedrijf in de top vijf. Dit jaar was Autobedrijf Gert Mulder het enige universeel autobedrijf in de grote finale van “de werkplaats van Nederland”.

“Ik wil Gert Mulder en zijn team van harte feliciteren met deze titel,” zegt een trotse Mans Verstijnen, Divisiedirecteur Bosch Automotive. “Dat een Bosch Car Service als enige universeel autobedrijf tot de laatste finalisten van “de werkplaats van Nederland” behoorde, vonden wij een al een schitterende prestatie. Dat zij als winnaar uit de bus zijn gekomen is helemaal fantastisch. Het bewijst dat Bosch Car Service van alle markten thuis is en de inspanningen op gebied van kwaliteit en service door alle onze aangesloten bedrijven door zowel consumenten als professionals gesmaakt worden.”


Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757


Online afspraak maken

Geef uw mening