Bosch Car Service MenuBosch Car Service Nobel Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Nieuws

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757
 

Drukke eerste week in het Bosch Car Service Steunpunt in Montélimar

Hoe verloopt onze Bosch Car service actie in Montélimar in het zuiden van Frankrijk? Behoorlijk druk volgens onze verslaggeefster ter plaatse!


Drukke eerste week in het Bosch Car Service Steunpunt in Montélimar

Montélimar mag dan wel vooral bekend zijn om haar lekkere nougat, het is traditioneel ook een plek waar veel automobilisten autopech krijgen.

Vooral in de drukke zomervakantie stromen massa’s toeristen via de bekende Autoroute du Soleil naar hun vakantiebestemming in het zonnige Zuid-Frankrijk. Aan het einde van deze lange autosnelweg laten heel wat auto’s het afweten, met gestrande reizigers tot gevolg.

Onder hen behoorlijk wat Nederlanders. Daarom besliste Bosch Car Service om in Montélimar een steunpunt op te zetten met Nederlandse monteurs. Zo kunnen zij Nederlandse toeristen met autopech snel en vooral duidelijk uitsluitsel geven over hun situatie. Iets wat in het Frans niet altijd even gemakkelijk gaat.

Tot 28 augustus gaan er wekelijks nieuwe Nederlandse monteurs uit heel het land naar het zuiden van Frankrijk om hun Franse collega’s te helpen.

Om deze unieke actie in de kijker te zetten stuurde Bosch Car Service een verslaggeefster ter plaatse. Agnes van Zanten, een Belgische met Nederlandse roots, schrijft elke dag op haar blog over gestrande toeristen, Nederlandse monteurs, tropische temperaturen en natuurlijk ook over de fabelachtig mooie streek in Zuid-Frankrijk.

De eerste week verliep bijzonder druk en tropisch warm. Bij een kleine 35 graden zag ze haar eerste gestrande auto. Eentje vol met Duitse toeristen. Kleine kindjes op de achterbank, airco stuk... Het werd steeds warmer aan boord, letterlijk en figuurlijk. Gelukkig was het Bosch Car Service team snel ter plaatse en kon het gezin in geen tijd weer op weg.

Wat opvalt is de diversiteit aan problemen waar mensen mee te kampen krijgen. Zo kreeg een Nederlandse toerist een kapotte uitlaat, was er een defecte versnellingsbak en een lege accu.

Dat de komst van Bosch Car Service in de streek gewaardeerd wordt bewijst het verhaal van de Nederlandse monteur Joop. Toen hij op een camping een Ford Focus ging herstellen die problemen had met de waterpomp, stond plots de halve camping rond hem met de vraag of hij ook niet een kijkje kon gaan nemen naar hun auto.

In Montélimar wordt het intussen drukker en drukker. In die mate dat er dringend meer Nederlandse monteurs nodig zijn. Vanaf volgende week zullen ze met z’n vieren het Bosch Car Service Steunpunt bemannen en toeristen weer op weg helpen.

Agnes volgt het voor ons op. Lees mee op de blog www.agnesvanzanten.nl, op facebook en op twitter.


Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757


Online afspraak maken

Geef uw mening