Bosch Car Service MenuBosch Car Service Nobel Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Nieuws

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757
 

Kledinglijn genomineerd voor Corporate Fashion Award 2010

De nieuwste kledinglijn van Bosch Car Service werd in de categorie ‘workwear’ genomineerd voor de Corporate Fashion Award 2010.


De nieuwste kledinglijn van Bosch Car Service werd in de categorie ‘workwear’ genomineerd voor de Corporate Fashion Award 2010. De jury, bestaande uit Nannet van de Kleijn, adjunct-directeur van het Amsterdam Fashion Institute, Leanne Bogers van communicatiebureau CLEV en Paul Schulten van Couturier, beoordeelde de kleding op stijl, comfort en kwaliteit en duidde in vijf categorieën drie genomineerden aan. “Corporate kleding dient prettig te zitten, comfortabel gedurende het uitvoeren van de desbetreffende werkzaamheden, en moet tegelijkertijd tegen een stootje kunnen. Tot slot dient het geheel herkenbaar te zijn voor de organisatie,” aldus de jury.

Company Fits uit Apeldoorn stond voor de unieke uitdaging om voor Bosch Car Service een kledinglijn (jas, fleece, polo met lange mouw, polo met korte mouw, T-shirt, overhemd, stropdas en cap) te ontwerpen die zowel voor de verkopers als de monteurs in de werkplaats stijlvol en praktisch is. De kledingstukken dienden ook te huisstijl van Bosch Car Service te reflecteren.

“We hebben gekozen voor een moderne uitvoering. Door de doorgestikte twillstukken op de schouders heeft de kleding een stoere uitstraling. In de jassen en bodywarmer zit op een subtiele manier reflectie verwerkt in de vorm van een piping. De kleding is rijkelijk voorzien van zakken en opbergmogelijkheden. En de gekozen materialen zijn bestand tegen de zware eisen gesteld aan werkkleding,” zegt Daan Versteeg van Company Fits.

De Corporate Fashion Award is een iniatief van brancheorganisatie Holland Career & Workwear (HCW), een ledengroepering van MODINT, de ondernemersorganisatie voor mode, interieur, tapijt en textiel. De awards 2010 werden op 15 april uitgereikt tijdens een gala in Rotterdam Ahoy. Uiteindelijk ging Welzorg Nederland met de award in de categoreie ‘workwear’ lopen.


Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757


Online afspraak maken

Geef uw mening