Bosch Car Service MenuBosch Car Service Nobel Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Nieuws

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757
 

Bosch Car Service op iedere mobiele telefoon

Superhandige mobiele versie van Bosch Car Service.nl nu live en oproepbaar vanaf iedere mobiele telefoon met internet toegang. U hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste nummers, u heeft alles, altijd, bij de hand.


Barneveld, 16 december 2010 - Slechts weinig automobilisten hebben het nummer van hun autobedrijf of het alarmnummer van de pechhulpdienst voorgeprogrammeerd in hun mobiele telefoon. Bij pech langs de weg wordt vaak tijd verloren met het zoeken naar de juiste nummers in de boordpapieren. Met de mobiele versie van www.boschcarservice.nl heeft iedereen de juiste nummers direct en snel bij de hand. Op de speciaal voor mobiele telefoons ontwikkelde website kan via de homepagina worden doorgeklikt naar het nummer van de pechhulpdienst of kunnen snel en eenvoudig de gegevens van de eigen of dichtstbijzijnde Bosch Car Service worden opgezocht. Door in de browser van de mobiele telefoon www.boschcarservice.nl op te roepen wordt men automatisch doorgezet naar de mobiele versie.

“De mobiele versie van onze website is een zoveelste extra service die wij onze klanten aanbieden. Alhoewel de meeste Bosch Car Service bedrijven hun klanten aanraden alle noodzakelijke nummers steeds bij zich te hebben, gebeurt het vaak dat bij pech de juiste nummers niet meteen gevonden worden. Daarom kan via de mobiele versie van onze website alle noodzakelijke informatie gevonden worden,” licht Gerwin Vegter, Concept Manager Bosch Car Service Benelux het initiatief toe.

De website werd uitvoerig getest en is sinds deze week live. Ondertussen zijn via de mobiele website al de eerste afspraken geboekt. Want naast het nummer van de pechhulpdienst en de telefoonnummers van de Bosch Car Service bedrijven, kan je via de mobiele versie van www.boschcarservice.nl ook online afspraken maken voor een APK-keuring, onderhoud en reparatie en het wisselen van winter- of zomerbanden. Uiteraard geeft de website ook alle informatie over de producten en diensten van Bosch Car Service.

Het dienstenaanbod dat via de mobiele versie op te roepen is, wordt in de toekomst verder uitgebreid. Daarvoor liggen de eerste plannen nu al klaar.


Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757


Online afspraak maken

Geef uw mening