Bosch Car Service MenuBosch Car Service Nobel Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Nieuws

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757
 

Bosch Car Service zamelt bijna 14.000 euro in voor Serious Request 2013

Online krabspel en acties van individuele autobedrijven en partners leveren mooi totaalbedrag op


Barneveld, januari 2014 – Bosch Car Service Nederland zamelde in december bijna 14.000 euro in voor de Serious Request-actie van 3FM. Het bedrag van 13.784,29 euro is ondertussen overgemaakt op de rekening van het Rode Kruis. Een online krabspel, inzamelacties van individuele autobedrijven en acties van Bosch Car Service partners leverden dit mooie resultaat op.

Online krabspel

Ter gelegenheid van Serious Request 2013 ontwikkelde Bosch Car Service een speciale online krabgame. Wie van 18 tot 24 december naar de miniwebsite www.cleanthisscreen.nl surfte, kon meekrabben voor het goede doel. Bij aanmelding op de website verscheen een virtuele ijslaag over het scherm. Deze kon men wegkrabben door met de muis heen en weer over het scherm te bewegen. Per deelnemer aan de krabactie schonk Bosch Car Service 10 cent aan Serious Request 2013. Het ingezamelde bedrag met het krabspel werd aangevuld tot 10.000 euro.

Bijdrages van individuele autobedrijven en partners

Daarnaast hebben diverse autobedrijven en een aantal partners van Bosch Car Service acties georganiseerd om extra geld in te zamelen. Zo doneerde kledingleverancier Company Fits 20 procent over alle Bosch Car Service aankopen in december. Dat leverde 548,35 euro op. De actie van Bovemij Financiële Diensten waarbij per gemaakte offerte voor een Bosch Car Service Autoverzekering 1 euro werd gedoneerd en per effectief afgesloten verzekering 10 euro resulteerde in 399 euro extra. Allianz Global Assistance schonk namens Bosch Car Service 650 euro en Tevreden.nl 650 euro. Tijdens de Serious Request-actie stond in alle Bosch Car Service bedrijven ook een collectebus waarin klanten een donatie konden doen. Via de acties van partners en autobedrijven is nog eens 3.784,29 euro ingezameld, wat het totaalbedrag voor Bosch Car Service Nederland op 13.784,29 euro brengt.

“Wij willen alle deelnemers aan het krabspel, alle autobedrijven en onze partners bedanken voor hun steun en inzet. Dankzij hun medewerking konden wij namens Bosch Car Service een mooi bedrag overmaken aan het Rode Kruis,” zegt Marieke Groeneveld, Concept Manager Bosch Automotive Aftermarket.

3FM Serious Request

Al sinds 2004 organiseert 3FM in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis een nationale inzamelingsactie voor een stille ramp. In de week voor kerst sluiten drie DJ’s van 3FM zich op in een glazen studio. Ze eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie.

Van 18 tot 24 december 2013 stond het Glazen Huis op het Wilhelminaplein in Leeuwarden en werd via allerlei acties geld ingezameld tegen kinderdiarree. Er werd dit jaar voor een recordbedrag van 12.301.747 euro ingezameld. Met de opbrengst wil het Rode Kruis Nederland schoon drinkwater en zeep leveren, sanitaire voorzieningen aanleggen en trainingen geven over het belang van goede hygiëne.


Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757


Online afspraak maken

Geef uw mening