Bosch Car Service MenuBosch Car Service Nobel Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Nieuws

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757
 

Auto’s in 24 steden kregen wanten om

Bosch Car Service roept met spiegelwantenactie op tot tijdig winterklaar maken van de auto


Barneveld - Bewoners in 24 Nederlandse steden keken woensdagmorgen 20 november vreemd op toen zij in hun auto wilden stappen. In een aantal wijken werden alle geparkeerde auto’s tijdens de nacht van 19 november winters ingepakt met een spiegelwant. Met deze spiegelactie wil Bosch Car Service de automobilisten oproepen hun auto tijdig winterklaar te maken.

“We merken elk jaar dat automobilisten te laat aan een wintercheck denken. Met deze campagne willen we de automobilisten aansporen zich tijdig op de winter voor te bereiden. De boodschap van onze wintercampagne is: “Er zijn betere manieren om uw auto op de winter voor te bereiden”. We proberen deze boodschap een humoristische insteek te geven. Denk bijvoorbeeld aan onze radiospot op 3FM waarin we vertellen dat je geen wanten voor de auto hoeft te breien. Dit hebben we nu doorvertaald naar deze ludieke wantenactie,” zegt Marieke Groeneveld, Concept Manager Bosch Automotive Aftermarket.

Bosch Car Service Wintercheck

Aan elke spiegelwant hangt een kaartje die de automobilist erop wijst dat een wintercheck van de auto heel wat problemen kan voorkomen. En dat het verstandig is om die check nu al te laten uitvoeren. Op de achterkant van het kaartje staat de actie van Bovemij Financiële Diensten met betrekking tot de Bosch Car Service Autoverzekering vermeld. Elke automobilist die een offerte voor een autoverzekering aanvraagt, krijgt een gratis winterpakket (ijskrabber, zeemcombi, ruitenwisservloeistof). Wordt de offerte omgezet in een aanvraag, dan krijgt hij of zij zelfs 50 euro retour.

Er werden ongeveer 36.000 spiegelwanten verspreid in de steden Leeuwarden, Hoogeveen, Zwolle, Nijmegen, Utrecht, Zaanstad, Rotterdam, Zoetermeer, Middelburg, Venlo, Sittard-Geleen, Doetinchem, Amersfoort, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Heerlen, Groningen, Almere, Assen, Hengelo, Apeldoorn, Haarlemmermeer, Sneek en Breda.

“Het is de eerste keer dat we een dergelijk grote fieldmarketingcampagne uitrollen. Maar wij vinden het absoluut noodzakelijk dat automobilisten niet te lang wachten met het voorbereiden van de auto op de winter. Vandaar deze grootse aanpak,” aldus Marieke Groeneveld.


Bosch Car Service
Nobel

Aalsvoort 59
7241 MA Lochem
Tel:0573-251757


Online afspraak maken

Geef uw mening